BALSAMUM PERUVIANUM GLOBULI C/D 1 - C/D 4
Balsamum Peruvianum, poznat i kao peruanski balzam, prirodna je smola dobivena iz stabla Myroxylon balsamum. Ovo je stablo uglavnom rasprostranjeno u tropskim regijama Južne Amerike, posebice u Peruu i Ekvadoru.
Smola ima dugu povijest upotrebe u tradicionalnoj medicini, a cijenjena je i u industriji parfema i kozmetike. Balsamum Peruvianum poznat je po svom karakterističnom, slatkastom mirisu i svestranim svojstvima. U antici se često smatrao vrijednom trgovačkom robom te se koristio u ritualnim ceremonijama.
U homeopatiji se Balsamum Peruvianum tradicionalno koristi kao potpora kod raznih tegoba. Smatra se da može biti koristan osobito kod problema s kožom te za poticanje općeg blagostanja.
- Podrijetlo: Peru i Ekvador
- Upotreba u tradicionalnoj medicini
- Tradicionalna područja primjene u homeopatiji
Napomena: Ove informacije služe isključivo za opću informiranost i ne zamjenjuju profesionalni medicinski savjet. Odluke o liječenju uvijek treba donositi liječnik ili kvalificirani medicinski stručnjak.
Lieferzeit: ca. 3-4 Tage (Ausland abweichend)
BALSAMUM PERUVIANUM GLOBULI C/D 1 - C/D 4
Kundenrezensionen
Aqveo
Produkte
Badener Schmerzöl
Produkte
- Ähnliche Produkte
- Kürzlich angesehen